O nás

FAQ

Děkujeme, že nás podporujete!

členství “Podporovatel” přináší několik výhod. Děkujeme za vaši důvěru a ochotu investovat do kvalitních informací a podpory smysluplného projektu.

Jsme na startu

Začínáme, a tak nemůže být vše hned dokonalé a ve svém plném potenciálu. Proto vás žádáme o laskavý přístup a chuť toto společné místo dále rozvíjet. Budeme vděční za jakékoliv zpěté vazby a tipy pro rozvoj či zlepšení.

Co díky podpoře získáváte?

Pravidelné novinky

Na email vám čas od času budeme zasílat hodnotné informace o novinkách a aktualizacích či jiné zprávy jako jsou např. pozvánky na eventy nebo nové benefity, které jsme pro vás zařídili.

Soukromá skupina členů Newspark​

Vytváříme pro vás místo podobně nalazených lidí, kde je možnost rozebírat témata více do hloubky, seznámit se či sdílet vaše tipy na další hodnotný obsah nebo témata k rozebrání.

Odměny pro podporovatele

V rámci členství získáváte množství výhod, jako jsou přednostní pozvánky na eventy vybraných tvůrců, přístup do speciální členské podstránky, kde se dozvíte důležité novinky a spoustu dalšího.

Na co se můžete těšit?

Naše práce nikdy nekončí a tak se můžete těšit na další výhody, které brzy doplníme. O všech novinkách budete informováni emailem.

Slevy od partnerů

Domlouváme pro vás speciální slevy a jiné výhody, které díky členství získáváte.

Další hodnotný obsah

Neustále vytváříme další hodnotný obsah, který vás bude podporovat na vaší osobní cestě.

Nové zajímavé tvůrce a organizace

Také stále domlouváme další zajímavé osobnosti, které mají co sdílet. A vy nám s jejich výběrem můžete pomoci!

Co vás teď čeká?

Vyplnit

si svůj profil

Prozkoumat

aktuální obsah na platformě

Zapojit se

do sdílení obsahu a diskuze pod videi či články

Jak můžete podpořit NewSpark* dále?

Šíření obsahu,
kde se dá

Marketingová podpora skrze sdílení na vašich osobních sociálních sítích. Posílání do uzavřených skupin, přátelům do zprávy či fyzicky v diskuzi.

Propojování tam, kde to dává smysl

Nejvíce nám pomůžou firmy a jiné organizace, které vám dává smysl podporovat. Budeme ale i rádi za propojení se známými osobnostmi, odborníky či kanály, které sledujete nebo znáte osobně.

Dávání zpětné vazby

a jakékoliv další kreativní nápady…Níže je formulář, kam můžete vaše postřehy a myšlenky zasílat. Předem děkujeme za podporu!

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Daniela Sládková

Starám se nejen o tvůrce 🙂

Jiří Bulant

Rád poradím či propojím 🙂