Často kladené otázky

Protože nám záleží na budoucnosti Česka. Státu, ve kterém žijeme. A protože si uvědomujeme, že základní stavební kámen společnosti jsou informace, tak jsme vytvořili podpůrný mediální prostor pro tvůrce a informačně hodnotné místo pro diváky, kde spojujeme osobnosti a organizace v klíčových oblastech života nás všech s cílem dostat všechny nejdůležitější informace na jedno místo.
Naším záměrem je shlukování a tvoření obsahu, který je zaměřen na rozšíření povědomí o důležitých tématech, která vedou ke šťastnějšímu a zdravějšímu životu jako jsou např. témata Zdraví, Seberozvoje, Společnosti či Životního prostředí a nezapomínáme také na Volný čas či Vědeckou sféru.

Naším cílem je poskytovat všem informace, které jim pomohou zlepšit kvalitu života a zároveň šířit povědomí o tématech, které mají reálný dopad na fungování společnosti.
Smysluplný obsah, hodnota, svoboda, transparentnost, lidskost ale i zábava a autenticita.. To jsou klíčová slova nové mediální online platformy, která vzniká za účelem podporovat jednotlivce a tím celou společnost na cestě za šťastnějším a zdravějším Českem.

Skupina blízkých přátel, kterým není jedno, co se děje ve světě a záleží jim na štěstí a zdraví každého jednotlivce.
Projekt založili dva mladí podnikatelé, Tomáš a Michael, kteří již předtím vybudovali své firmy, díky kterým mohli celou tuto organizaci rozhýbat. Vzniku také pomohli různé osobnosti a organizace, které tomuto projektu a skupině lidí dali důvěru a podporu.

Videa, články a podcasty, které podporují váš zdravější a šťastnější život a kvalitní informace napříč důležitými oblastmi života. Dále nabízíme PDF soubory ke stažení a další podpůrné materiály. Obsah vytváří samotní tvůrci na svých kanálech a organizace Newspark jejich produkci podporuje a zároveň vytváří také vlastní obsah.

Reklamy lze odstranit jednoduše zakoupením členství, čímž mimo odstranění reklam získáte mnoho dalších výhod a zároveň podpoříte myšlenku platformy. Více o členství najdete zde.

Tvůrci investují mnoho času a úsilí do produkce obsahu, který rádi sledujete. Mnozí z nich ale nejsou náležitě odměněni, což jim kolikrát brání v posunu jejich tvorby kupředu či produkování obsahu častěji. Proto na platformě pod každým videem naleznete možnost Přispět, címž zašlete dobrovolný příspěvek konkrétnímu tvůrci. Tvůrce obdrží 100 % vašeho daru.

Dále, pokud má tvůrce Bonusovou sekci, jej můžete podpořit skrze předplacení si bonusového obsahu tvůrce, čímž se vám odemkne speciální obsah pouze pro členy dané Bonusové sekce tvůrce.

V neposlední řadě je obrovská podpora jednoduché sdílení obsahu. Ať online pomocí sociálních sítí či různých skupin, ale i osobně mezi své blízké přátele. Komentování a lajkování obsahu tvůrců pomáhá také a zároveň tím tvůrcům dáváte zpětnou vazbu na jejich tvorbu.

Stát se tvůrcem je jednoduché. Stačí nám napsat či zavolat a domluvit si osobní či online schůzku.
Zde se více seznámíme, představíme si, jak celá platforma funguje a jaké jsou možnosti případné další spolupráce.

Newspark má tři možnosti členství -> Podporovatel, Basic a Premium. Funguje to jako klasické členství s mnoha výhodami, které můžete platit buď měsíčně nebo s výraznou slevou ročně. Členství Premium odemyká veškeré možnosti platformy -> Prémiový obsah Newspark a částečně i Bonusový obsah od samotných tvůrců. Dále odstraní reklamy z videí a mnohem více. Detaily se dozvíte zde.

Tvůrce a kanál s Bonusovou sekcí vytváří speciální obsah, který je dostupný pouze pro jeho platící odběratele. Většinou jde o odbornější a více propracovaný obsah, který má velkou hodnotu a odběratelům přináší širší množství hodnotného obsahu. Obvykle jde o každoměsíční poplatek, ale také můžete nalézt roční přístup k Bonusovému obsahu za jednorázovou platbu. Za vytváření obsahu, jeho kvalitu a četnost je odpovědný samotný tvůrce.