Kde byla Jeruzulémská brána? Kde je hrušeň paní Hany Hegerové? Proč je Vyšehrad národní laboratoř? Jaká je cesta proměny Vyšehradu? Jaký je specializovaný závlahový systém na Vyšehradě? Pokud se vinicím daří, tak je české zemi dobře? Proč je Vyšehrad místem zázraků? Co tvoří spolek Cestami proměn? Kde je kaple Panny Marie? Rozhovor a procházka po Vyšehradě s paní Ing. Drahomírou Kolmanovou. Prosíme, podpořte rozhovory, živé vysílání a rozvoj natáčení v regionech. Číslo účtu: 12122128/2010.

STAŇTE SE ČLENEM 🇨🇿 INOVACE REPUBLIKY – podpořte pravidelně tvorbu a rozvoj vysílání v regionech:    / @inovacerepubliky  

Jakou máme odpovědnost? Jak obsluhujeme státní dluh? Jak vnímá vlastenectví? Jak konat vlastenectví? Jak proměňovat republiku? Co je srdce vlasti? Jak se lidé starají o svou zem? Jak lidé tvoří? Jak si zvednout seběvědomí? Je nás alespoň 4 milióny lidí? Jak projít cestou proměn? Jakým způsobem se snaží iniciovat tvořivost? Proč je důležité lidem děkovat? Stěžuji si, tak jdi udělej? Jakým způsobem podpořit rozvoj naší země? Proč je potřeba osobní odpovědnost každého člověka? Proč je i malinko strašně moc? Rozhovor o tvořivosti, lásce k vlasti, obnově krajiny i dnešním vývoji společnosti Ing Drahomíra Kolmanová. ROZHOVOR:    • Stěžuješ si, tak jdi a udělej | Draho…  

Natočeno 27.9. 2023 Vyšehrad, Laboratoř myšlenek 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma “vize z krize” nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

* * * I

novace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.

Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz. Připravujeme knihu Inovace Republiky.