Podpořte natáčení dalších rozhovorů. Číslo účtu: 12122128/2010.

Máme obrovské výhody v porovnání s ostatními zeměmi. Možná bych citovala kolegu, se kterým jsme hovořili. Ono je to fajn, že v Americe se děje spousta velkých a skvělých věcí, jenže Amerika je hrozně velká. Kdežto malé evropské země jsou dostatečně malé na to, aby tam měl člověk relativně více svobody než-li v těch velkých zemích. Vidíme Českou republiku jako místo, které nám dává možnost otevřít náš potenciál, který v nás je,” říká v rozhovoru Alexandra McKenzie, BSs., MA, která vystudovala magisterské studiu ve vědomí v Kalifornii ve Spojených státech na J.F. Kennedy University. Kvalitu živého vysílání zajistilo @LIVE4K 

“Studia mi otevřela další dveře v porozumění světu, vesmíru, psychice lidí, lidem na světě. Studovala jsem na univerzitě JFK University, kterou založil J.F. Kennedy v 60.letech z toho důvodu, že lidé mají právo se učit i jiné věci, než-li jen to, co je vyloženě mainstream. Univerzita je svým způsobem unikátní. Na psychologické fakultě jsem mohla vystudovat vědomí. Samozřejmě věci nejsou jen o studiu, ale o tom, jak věci prožívá a jaké věci zažívá,” říká v rozhovoru Alexandra McKenzie, BSs., MA. Jak se zabývá studiem vědomí? Jaké univerzity studovala? Jaký je život v Dubaji? Co ji přimělo k návratu do ČR? Co je to spirituální hypnoterapie? Proč jsme odpojeni od vnitřní mocnosti? Jak pohlížíš na dnešní světové lídry? Jaké jsou naše myšlenky? Jaké jsou naše pocity? Jak si vytvořit úžasnou budoucnost?

Staňte se členem INOVACE REPUBLIKY

Co mohu já jako jedinec udělat, abych žila v harmonii, ve spolupráci s tím vším ostatním, abychom vytvářeli život na úrovni vědomí, které cítíme všude po světě. Cítíme všude, že se něco musí začít měnit. Ono to pak eskaluje tím, že lidé jdou do ulic. Nicméně spousta lidí si potřebuje uvědomit, že možná potřebuji něco změnit já sama v sobě. Vrátit se do našeho srdce. Vybalancovat náš rozum se srdcem. Mít určitou koherenci v našem vnitřním životě. Napojit se na vnitřní moudrost, protože tuto moudrost všichni máme. Jen jsme od ní odpojeni. Otázky a odpovědi, když odpovědi nám přitom často přijdou. Však víme z historie, že spousta úžasných mystiků a vědců, tak jim myšlenky a vize chodily,” říká v rozhovoru klinická a spirituální hypnoterapeutka Alexandra McKenzie, BSs., MA. Jak podněcovat pozitivní změnu? “Nemyslím si, že odpověď je: To nepůjde. Odpověď se vždycky najde. Jen musíme změnit úhel vidění světa. Podívat se na věci z druhé strany. Vždy se potom řešení najde,” říká Alex McKenzie.

Natočeno 17. listopadu 2022 v Praze v rámci živého vysílání Studia IR

💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů na Inovace Republiky a přípravy video obsahu “vize z krize”. Rádi bychom také natáčeli další série rozhovoru ve stylu moderovaného “dialogu protistran” ke stále více polarizované společnosti. 🙏 Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

Alexandra McKenzie, BSs., MA je klinická a spirituální hypnoterapeutka. Narodila se v Čechách, ale většinu života žila v zahraničí, především v Dubaji, SAE, a ve Velké Británii. Její celoživotní zájem o práci s myslí a vědomím ji provedl kolem celého světa, kde měla příležitost studovat s řadou významných učitelů. Alexandra absolvovala magisterské studium v oboru vědomí a transformativních studií a těmto tématům a následným výzkumům se věnuje řadu let. V roce 2012 založila mezinárodní společnost zabývající se hypnoterapií a psychospirituálním rozvojem. * * * Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.

Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz. Připravujeme knihu Inovace Republiky.