Debata – Uč se efektivně

Jiří Doležal Chief Learning Officer projektu Universy.co
Designer učících se organizací, srdcař v akademii selského rozumu a disciplinovaný lifehacker s přesahem do mentálního wellness. Spoluzakladatel projektu motivačního diáře DOLLER a ještě doktorand oboru Finance na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Ve škole působil v akademickém senátu, účastnil se řady studentských i vědeckých soutěží, stáží u nás i v zahraničí, což dalo vyniknout úžasné nezorganizovanosti a chaosu.

Vojta Hlaváček – součástí Code of Live a polovička podcastu BrainWeAre
Podcast tvoří s kamarádem z neurověd. Nevěděl co, pak ale zjistil, že může dělat a studovat, co ho baví: mozek, vědomí a podstatu lidského bytí a prožívání. Spojuje poznatky z neurověd, biologie, psychologie, filozofie a vlastní zkušenosti. Díky tomu vzniká komplexní poznání o zlepšování prožívání naší každodenní zkušenosti s časoprostorem.

Matěj Krejčí Autor knihy Digidetox a konzultant osobnostního rozvoje
Obohacuje lidi přemýšlením o vlastním potenciálu a vztahu k digitálním technologiím. Podle jednoduchých přístupů a nástrojů podporuje zájem o vlastní nastavení, přístupy a chování. Je terapeutem, více jak 8 let se zabývá osobním i firemním rozvojem a je autorem i několika konverzačních her Pojď sdílet. Pomáhá oddělit podstatné od nepodstatného.t, lektor a trenér Digidetox.me