24 760 zhlédnutí Premiéra: 7. 2. 2024 Podcast

Děkujeme www.studiozerolimits.cz na Praze 9 za famózní studio k nahrávání

Jaká byla osobní transformace Petra Máry! Technologický optimista a dříč. S Petrem se dnes bavíme o jeho cestě, která zahrnuje jak se vypořádal s chronickou nemocí, jak nastartoval svůj mindset a jak si vytváří smysluplnou práci.

S Petrem prozkoumáváme cestu a nástroje skrze životní výzvy, hledání smyslu a možností nebo jak využít současné technologie pro budování lepší budoucnosti.

V tomto díle se dozvíte:

Petrova těžká cesta – inspirativní příběh o boji s nemocí a síle vůle. Mindset v těžkých časech – jaký přístup pomáhá překonávat životní překážky. Evoluce práce – jak se mění naše chápání práce a jak to ovlivňuje naši spokojenost. Pilíře práce ve 21. století – co je důležité pro úspěšnou kariéru dnes. Pasivní příjem a nadlineární výnosy – rozbití mýtů a pravdy o finanční nezávislosti. Úspěch a štěstí – prozkoumání vztahu mezi vnějším úspěchem a vnitřním štěstím. AI a budoucnost – jak vnímáme potenciální dopady AI a co to znamená pro naši budoucnost. Optimismus a technologie – proč je důležité zachovat si optimistický pohled na nové technologie.

Tento díl je výjimečný svým rozsahem a hloubkou témat. Je určen pro ty, kteří hledají inspiraci, praktické rady a hlubší porozumění sobě i světu kolem sebe. Připojte se k nám a objevte, jak můžete překonat vlastní hranice a nastartovat svůj mindset pro to, co je zrovna potřeba. Přejeme příjemný poslech.

Registruj se na naši půlroční Akademii Brain We Are! https://brainya.org/pulrocni-akademie…

“Tváříš se jako mistr světa, protože víš, že tak tu hru musíš uhrát”

“Celý to pro mě bylo, že musíš! Pro mě nikdy neexistovala jiná možnost”

Děkujeme www.studiozerolimits.cz na Praze 9 za skvělé studio pro nahrávání

Odebírej VIP krátký formát RED PILL na našem Spotify jen za 65,- / měsíc ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://podcasters.spotify.com/pod/sh…

Parťákem dnešního dílu je ⁠⁠⁠⁠⁠⁠GymBeam⁠⁠⁠⁠ ⁠ https://gymbeam.cz/⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠https://gymbeam.cz/⁠⁠⁠⁠ zadej kód BWA5 pro 5% slevu a koukni na naše oblíbené produkty od proteinů, až po nootropika

Podpoř svůj mozek našimi doplňky:

https://www.uplife.cz/brain-we-are/

Poslechni si nejnovější podcast zde:

Spotify: http://bit.ly/BrainWeAre

Apple iTunes: https://apple.co/2uvaLjt​​​​​

CastBox: https://castbox.fm/va/2065898