Celý rozhovor najdete v Klubu moderní spirituality na Newsparku – kdybyste potřebovali jakékoliv informace o klubu, tak je naleznete na tomto odkazu, kde také můžete případně začít své členství: https://gabrielafilippi.cz/klub-moderni-spirituality/

Tento měsíc jsem pro vás natočila rozhovor s německou terapeutkou Dorothe Trassl o Uzdravování traumat. Psycholožka a učitelka trauma jógy Dorothe Trassl spojuje ve své práci to nejlepší z obou světů – psychického i fyzického. Propojuje práci s tělem a léčení traumatu. Kombinuje zkušenosti s metodou Cesta od Brandon Bays .

Unikátní učení transformované v mistrovský seminář – úžasně funkční kombinace trauma jógy, dechových cvičení, řízeného třesení, meditačních vizualizací a pokročilých technik práce s tělem. 3denní seminář v Praze 22.-24.03 !!! E-MOTION BY DOROTHE TRASSL Holistická léčebná metoda léčení a harmonizace nervového systému.

Kombinace trauma jógy a technik práce s tělem. Jedná se o mimořádnou metodu, která odhaluje a zcela uvolňuje hluboce zakořeněné buněčné vzpomínky.

Zde také naleznete sociální sítě Gabriely Filippi:

Facebook: https://www.facebook.com/GabrielaFilippiLeciveDivadlo/

Instagram: https://www.instagram.com/gabriela.filippi/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7lFLjxaHayCjqSWvfBiAlA