Inspirativní rozhovor s další krásnou duší, úspěšnou podnikatelkou a ženou věnující se zejména ženským a vztahovým tématům Lilií Khousnoutdinovou pro ROZHOVORY DUŠÍ …s lidmi pro lidi.

“Lilia je ženou se vskutku NADuvěřitelným záběrem působnosti. Je vystudovanou politoložkou a historičkou, ale její hlavní pole působnosti je zejména cestovní ruch, neboť duší je skutečná cestovatelka. Dále pak působí v oblasti ženské tematiky dotýkající se snad všech jejích ohledů. Ona sama je velmi výstřední osobností a určitým způsobem ráda provokuje společnost svými kontroverzními názory. Tím však svým příkladem dokazuje, že skutečně žije to, co “učí” a předává ostatním ženám. S Lilií jsme si povídaly o její životní cestě, zavzpomínaly jsme na její dětství a dospívání a především jsme se zaměřily na zdravé vztahy naším subjektivním pohledem. Lilia ví, jak jsme každý jiný a odlišní a ona sama v tom spatřuje úžasnou možnost propojovat pestrost každé osobnosti bez ohledu na pohlaví a tím “tvořit” skutečně rozmanitou, ale vzájemně se podporující společnost i napříč odlišnými názory. Přeci jen, i když jsme každý trochu jiný a svět vnímáme na základě našich životních zkušeností, jistě se shodneme na tom, že v samém jádru toužíme všichni po především lásce, harmonii a štěstí.

A já jí s láskou děkuji za sdílení a podporu “vyslanou do světa” v našem společném rozhovoru DVOU DUŠÍ.” S úctou, Monika Zieneckerová