Inspirativní rozhovor s další krásnou duší, srdcem i tělem sportovkyní, lektorkou, moderátorkou a mentální koučkou Olgou Šípkovou pro ROZHOVORY DUŠÍ …s lidmi pro lidi.

“Když se řekne jméno Olga Šípková, většina z nás si vybaví především aerobik. A v jejím případě na vrcholové úrovni. Možná ale ne každý ví, že na první pohled vždy krásná, usměvavá, dynamická a sílu vyzařující Olga na vlastní duši okusila, jaké je nejen vnímat sebe samu s nízkou sebehodnotou, ale také měla tu “čest” prožít si syndrom vyhoření. V jednom nelehkém životním období tak byla “nucena” stáhnout se z veřejného života a zaměřit konečně svou pozornost do svého vnitřního světa, který si razantně vyžádal její pozornost. Touha uspět skrze výkon a potlačení vlastních varovných emocí se jí podobně, jako mnoha dalším duším stala nepříjemnou zkušeností. Z ní ale opět “povstala z popela” zpět na vrchol tím, že znovu objevila a nadále intenzivněji objevuje sebe samu, svou vlastní sebehodnotu a svými těžce nabitými zkušenostmi inspiruje a doprovází jako osobní koučka (Google opravuje na KOČKA, jíž bezesporu je 🙂 své klienty na vlastní cestě k sebepoznání. A dnes již dobře ví, jak důležité je otevřeně komunikovat ve vztazích své skutečné pocity a umět prosadit svůj názor i navzdory strachu z odsouzení či nepřijetí.

A já jí s láskou děkuji za sdílení a podporu “vyslanou do světa” v našem společném rozhovoru DVOU DUŠÍ.” S úctou, Monika Zieneckerová