Pokud bych měla shrnout poselství celoživotního bádání doktora filozofie, psychiatrie a psychologie Raymonda Moodyho o fenoménu smrti, životu před životem a životu po životě, napsala bych, že to největší poznání, které si lidé z prožitku blízké smrti přináší, je vnímání množství lásky, které v životě dokázali dát anebo naopak nedat.

Láska je tím, proč se lidé z blaženého života po životě touží vrátit do fyzického těla. Protože jen prostřednictvím těla můžeme tento cit projevit. Říci milovaným lidem: mám tě rád. Ale také odpustit druhým, i když nám ublížili. To je to oč v lidských životech běží.

Raymond Moody je láska

Raymond Moody je čistým projevem lásky. V jeho společnosti se cítíte být v přítomnosti Boží lásky. On je skutečným rytířem, Platónem 21.století, který lidem vrací povědomí o smyslu života, který teprve v pochopení existence života po životě dává smysl.

Jsme si velmi blízcí napříč věku, kontinentu, pohlaví. A představte si, že máme stejný rituál než vcházíme před publikum. Modlitbu, kde prosíme Boha, aby skrze nás bylo hovořeno.

See you again Raymond.