Jaký má názor na Green Deal? Kolik se dává ze zakázek politiků? Jak probíhají armádní zakázky? Jak funguje korupce v politice? Jak tečou miliardy v politice? Jak fungují kraje oligarchů? Proč si kapříci svůj rybník nevypustí? Vyrábíme nadbytek a pak vozíme obilí z Ukrajiny? Jak kontrolovat velké veřejné zakázky? Jak fungují státní zakázky? Jak byrokracie zatěžuje zemědělce? Kdo je to krajinný terapeut? Jak najít nový vztah k přírodě? Rozhovor s Janem Korytářem bývalým politikem, ekologem a zakladatelem ekologické organizace Čmelák. Prosíme, podpořte rozhovory, rozvoj natáčení a aktivit Inovace Republiky. Číslo účtu: 12122128/2010.

Staňte se členem klubu 🇨🇿INOVACE REPUBLIKY – podpořte pravidelně tvorbu a rozvoj vysílání:    / @inovacerepubliky 

Natočeno 6.3. 2024 v Praha 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma “vize z krize” nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti.

Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti. Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz. Připravujeme knihu Inovace Republiky.