Vnitřní útočiště je meditační technika, která ti poskytne VHLED do tvého vnitřního prostoru. Meditace není snadná ani obtížná, ale vyžaduje od Tebe trochu trpělivosti.

Tuto techniku vhledu, kterou můžeš každý den praktikovat, zde sdílím z několika důvodů. Proto, aby ses naučila zazdrojovávat skrze pozorování vnitřních procesů. Proto, aby si dokázala zklidnit svoji mysl a dokázala lépe naslouchat hlasu svého srdce. Protože vize tvořena ze srdce může potenciál tvé vize znásobit až 10 000 krát a v ebooku si řekneme proč. Během této meditační praxe nic nevytváříš. Není potřeba, aby si vytvářela předmět, o kterém budeš meditovat. Ve smyslu – jééé tak nad čím si popřemýšlím. 🙂 Pouze pozoruješ jako divák v kině, co k tobě přichází. Jen pozoruješ stavy,myšlenky a pocity, které k tobě v reálném čase přicházejí. Aby si získávala větší vhled do podstaty svých pocitů a myšlenek. Nemusíš se snažit nic dělat. Na nic nečekáš. Nic neočekáváš.

Pouze pozoruješ. Je jasné, že hlavně zpočátku, se tvá mysl může toulat. Je to její přirozenost. A ty tu jsi proto, aby si trénovala vracet svoji mysl do přítomnosti. Vrať se, ať už zabloudíš do budoucnosti či minulosti opět ke svému dechu. Protože pokud je tvá mysl přítomna v přítomném okamžiku, jsi svobodná. Někdy se budeš nudit. Někdy budeš ve vnitřní extázi. Někdy budeš nasraná. Cílem je, aby si nebyla ve svém životě, jak opice, co naskočí na vlnu každé myšlenky, každé emoce, která se objeví. Díky tomu získáš prostor. a nevyletíš hned jak papiňák, když Ti někdo začne vytahovat program, který je v tobě bolavý. A brzy začneš mnohem lépe transformovat svoje emoce i chytat svoje přesvědčení, které znás ovlivňují během dne až z 95%.