👉 Klikněte na odběr kanálu @InovaceRepubliky Děkujeme 🙏 Podpořte přípravu vysílání Studia IR. Číslo účtu: 12122128/2010.

“Všichni víme, jak nás ohromně ranilo to, co vzniklo v roce 1914, když přišla První světová válka. Zároveň víme, co vzniklo v letošním roce 2022 ukrajinsko-ruský konflikt, když odečteš ty dva letopočty, tak ti vyjde 108 let. Přitom 108 let je opakující se perioda. Je to rezonanční číslo. Když odečteš od roku 1914 opět 108 let, tak získáš výročí bitvy na Slavkově, setkání tří císařů a takhle můžeš pokračovat. Takto se to dá odečítat a nakonec skončíš u roku -30 před naším letopočtem. Domnívám se, že těch 108 souvisí s něčím, co se jmenuje Platónský měsíc, protože platónský rok trvá 25920, to když vydělíš 12ti, tak dostaneš 2160, když to vydělíš 20ti, tak dostaneš 108 čili 20 těchto rezonancí,” přibližuje svůj pohled na vývoj společnosti vědec Ing. Adolf Inneman, Ph.D.

Kvalitu živého vysílání zajistilo @LIVE4K Podpořte nás kliknutím na odběr kanálu @InovaceRepubliky

Jaké je mírové poselství Jiřího z Poděbrad? Jak se Mahátma Gándhí inspiroval českým textem? Jaký je historický význam české kotliny? Jak se český věda dostala k práci na kosmických technologiích? Jaké globální úspěchy zaznamenává česká věda a průmysl? Jaký je odkaz Jana Amose Komenského? Kde hledat inspiraci pro budoucnost? Proč je 108 opakující se perioda? Proč říkám v rozhovoru věci, o kterých jsem nikdy nehovořil? “Představovat si, že Kristus se narodil před dvěma tisíci lety a od té doby se nic neděje je nesmysl. Jde o to, že jde o jedno z mnoha vtělení. Hledáme-li další reinkarnaci Krista, tak nemusíme chodit moc daleko například Mistr Jan Hus, Karel IV….,” říká v rozhovoru vědec Ing. Adolf Inneman Ph.D.

🌟🔑 Staňte se členem kanálu INOVACE REPUBLIKY podpořte tvorbu dalších rozhovorů a získejte možnost sledovat okamžitě po jejich zveřejnění.  

💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů na Inovace Republiky a přípravy video obsahu “vize z krize”. Rádi bychom také natáčeli další série rozhovoru ve stylu moderovaného “dialogu protistran” ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

 Prosíme, zvažte případnou podporu INOVACE REPUBLIKY. Děkujeme za Vaši podporu. Krásné dny všem. https://www.donio.cz/inovace-republiky

* * * Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.

Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz. Připravujeme knihu Inovace Republiky.