Podpořte tvorbu dalších rozhovorů a hledání vize. Číslo účtu: 12122128/2010. “Není tento negativismus manipulace člověkem? Není to skutečně to, že svět patří do rukou pár bohatých rodin a toto je nejjednodušší způsob, jak s masou pracovat? Existuje nádherná knížka, která se jmenuje Vzpoura davu. Je jasné, že se přesvědčí mnohem lépe sto lidí na náměstí, než-li jeden člověk, který sedí proti vám. Dosah tištěných médií je takřka nulový. V rámci sociologie, politiky a vůbec celospolečenské situace, tak jsou nejsilnější sociální media,” říká v rozhovoru spisovatelka a novinářka Bára Nesvadbová. Podpořte další tvorbu kliknutím na odběr kanálu @InovaceRepubliky

Proč bychom se měli naučit racionálnímu konzumu? Jak si vybírá informace? Jak pohlíží na atmosféru ve společnosti? Jakou knihu nyní dokončila? Nemusíte čekat na PREMIÉRU 🌟🔑 Staňte se členem kanálu INOVACE REPUBLIKY podpořte tvorbu dalších rozhovorů a získejte možnost sledovat okamžitě po jejich zveřejnění.

Nemusíte čekat na premiéru 🎁    / @inovacerepubliky   Natočeno 7. prosince 2022 v Praze 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů na Inovace Republiky a přípravy video obsahu “vize z krize”. Rádi bychom také natáčeli další série rozhovoru ve stylu moderovaného “dialogu protistran” ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

* * * Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti. Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz. Připravujeme knihu Inovace Republiky.