EKONOMIKA 🇨🇿IR 11.díl: Sankce podporují Čínu, Rusko a USA? Jak podporujeme čínskou ekonomiku? Jak Rusko nakupuje zlato? Co se děje s Evropou? Proč je potřeba pohlížet neutrálně? Proč klesá význam Eura? Proč roste vliv BRICS? Jak Čína dotuje univerzity v EU? Kdo je největší výrobce eletromobilů? Jaké jsou inovativní firmy v Evropě? Další díl pořadu Ekonomika s Robertem Vláškem. Prosím, podpořte rozhovory, živé vysílání a rozvoj natáčení v regionech. Číslo účtu: 12122128/2010.

Objednávky na emailu: mince@inovacerepubliky.cz Objednat můžete případně zde: https://platforma.inovacerepubliky.cz…

Staňte se členem klubu 🇨🇿INOVACE REPUBLIKY – podpořte pravidelně tvorbu a rozvoj vysílání v regionech:    / @inovacerepubliky  

Natočeno v lednu 2024 💫🇨🇿 Podpořte přípravu rozhovorů a diskuze na téma “vize z krize” nebo se staňte členem Inovace Republiky. Rádi bychom více natáčeli v regionech inspirace, příběhy a veřejné akce ve stylu moderovaného dialogu ke stále více polarizované společnosti. Číslo transparentního účtu: 12122128/2010. Do poznámky napište “DAR”.

Inovace Republiky – Snažíme se přinášet spolupráci při hledání nových cest, sdílení myšlenek a podporovat kreativní diskuzi, která má přispívat k většímu porozumění a jednotě mezi lidmi. Cílem je vytvářet otevřené prostředí, sdílet vize, inspirovat se a postupně tak vytvářet ideovou základnu k vědomé transformaci společnosti.

Více informací, audio podcasty, newsletter, články, akce na www.inovacerepubliky.cz.

Připravujeme knihu Inovace Republiky.