Ten klid tady máme zadarmo, stejně jako další úžasné věci. Ale my si řekneme, přece nemůžeme být v klidu, když tady musíme dořešit tolik věcí. 

Domluvili jsme se s Jirkou Ledvinkou a popovídali jsme si už podruhé. Pokud chcete Jirku představit, tak je nejlepší podívat se na jeho www.stránky: https://www.nadejecloveka.cz/

Pár bodů, které je dobré si připomenout:-):

“Tu nabídku přijmout nemusím a pokud to bude mít na mě dopad, tak minimální nebo nulový. Je třeba, aby lidstvo uchopilo svojí moc.

Ani jeden rok se neděje, že bychom měli oddych od médií. Je to uměle prodlužované, aby se lidi z toho lehce nedostali. Ale také to můžeme vzít tak, že se z toho dostat můžeme, ale to musíme chtít:-)

Jestli ze sebe chceš udělat otroka, tak můžeš hrát tu hru, že je tu podvědomí, které za Tebe rozhodlo. Je vlastně alibismus, že něco ve mě rozhodlo, že je to nevědomé. To se může stát díky různým přesvědčením. Tobě můžou během dne chodit nabídky, které tě trochu směřují do role oběti. Ale může to být jinak. Můžeš se rozhodnout, že budeš na ty složenky mít a nebudeš muset řešit základní životní problémy.

Někteří lidi se cpou tam, kde nemají být. Není to jejich.”

#jiriledvinka #jakechcescesko #jakychcessvet #cokolada