Lidé od nepaměti hledají smysl života. Kdo jsme a proč tu jsme. Říkáme, že náš život má být smysluplný. Pokud ztrácíme smysl života, ztrácíme motivaci a chuť do života. Možná si vše komplikujeme tím, že hledáme smysl života příliš vysoko. Možná bychom si mohli vše zjednodušit a svůj smysl života nejen najít, ale také jednoduše ho naplnit. Jak na to?

Každý člověk se narodí s určitými schopnostmi. Má nějaký přirozený talent a nějaké silné stránky. Tím je dán daný životní potenciál. A právě naplnění tohoto potenciálu může být velmi jednoduchým smyslem života. Učení Školy Feng Ren Shui nám říká: „Narodili jste se pro to, abyste byli co nejvíce prospěšní všem, kteří vás potřebují v místě, kde jste se narodili a v čase, ve kterém jste se narodili. K tomu vám Nebesa nadělala ty nejlepší předpoklady.“

Když si uvědomíte, jaký talent máte, co jsou vaše silné stránky, jaké předpoklady máte a začnete je v životě naplňovat tak zjistíte, že žijete opravdu svůj život, že jste sami sebou. To přináší velmi krásné pocity. Vše vám jde velmi jednoduše. To co děláte vám dělá radost. Tím prožíváte pocit vnitřního naplnění. Vše, co děláte a proč to děláte vám najednou dává smysl. A čím víc si tento smysl uvědomujete a prožíváte ho, tím větší a silnější motivaci máte v tom pokračovat a ještě více se rozvíjet.

Díky tomu roste vaše chuť do toho, co děláte i celková chuť do života. Pak se každý den ráno probouzíte s těšením se na to, co ten daný den budete dělat. Život přestanete dělit na práci a zábavu. Bude vás bavit vše, co děláte, protože v tom právě budete vnímat silný smysl.

Abyste mohli naplňovat smysl svého života, musíte nejprve vědět, jaký je váš životní potenciál, co je váš přirozený talent, co jsou vaše silné stránky. To vám jasně ukáže, čím se máte v životě zabývat, v čem svůj talent a silné stránky můžete uplatnit. Pokud znáte svůj talent a silné stránky, pak jen stačí si v životě vytvořit ty nejlepší podmínky pro to, abyste je mohli rozvíjet a využívat.

Jaký je váš talent, jaké jsou vaše silné stránky a jaký je váš životní potenciál vám ukáže Osobní typologie Feng Ren Shui – její mobilní aplikaci si můžete stáhnout a dozvědět se vše o svém potenciálu, ale i to, jak ho naplnit.

Aplikaci si můžete stáhnout ZDE:

Pro Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.masterapp.personalitytypology&hl=cs

Pro iPhone:

https://apps.apple.com/cz/app/osobn%C3%AD-typologie-feng-ren-shui/id1455344899?l=cs

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

Vše o studiu zde:

https://skolafengrenshui.wordpress.com/feng-ren-shui-skola/