Feng Shui nám pomáhá co nejlépe využívat čas pro dané činnosti, abychom se při nich nevyčerpávali a naopoak využili sílu energie času, abychom dosáhli svých cílů bez zbytečného úsilí a vyčerpání vlastní energie. Využívejte energii času i vy.

Vím, že většina firem dělá své plány na další rok až koncem stávajícího roku. Ale to je škoda. Nevyužívají tak příznivé energie a podmínky k tomu, aby připravily opravdu detailní a funkční plán. Proto doporučuji všem podnikatelům, majitelům firem, či manažerům, aby co nejvíce využili energií Kohouta v září pro to, aby si sestavili již poměrně detailní plán pro příští rok a detailní rozpočet.

Pokud pracujete opravdu pečlivě se svými daty, čísly a financemi, měli byste již nyní mít poměrně jasný obrázek o tom, jaké konečné výsledky letos budete mít. Proto tato data můžete využít k tomu, abyste si sestavili plán na rok 2024, který bude opravdu velmi zajímavý. Bude mu vládnout Dřevěný Drak, který přinese velmi siné a mocné energie, které mohou vašemu podnikání či firmě přinést opravdu dobré výsledky a dobrý základ i pro budoucí roky.

Jde ale o to, abyste se opravdu dobře připravili, protože bez detailní přípravy a detailního plánu příští rok může hrozit chaos a zmatek. Drak neumí pracovat s detaily a proto můžeme příští rok mnoho detailů přehlédnout či opomenout. Pokud tedy využijete kovové energie Kohouta k tomu, abyste právě věnovali detailu pozornost, tak si tím pojistíte, že v příštím roce zvládnete i chaotičtější období.

V září tedy věnujte opravdu velkou pozornost svým číslům, financím, účetnictví. Tato data pak využijte k sestavení pokud možno precizního plánu pro příští rok. Bude pro vás silnou a pevnou oporou a dobře tak zvládnete příliš silné energie Draka