Možná se to mnohým bude zdát jako předčasné myslet v srpnu (pro mnohé lidi je přeci ještě léto) na příští rok, ale právě v nadcházející sezoně podzimu se začínají tvořit základy pro úspěch v novém roce. Jak se říká: štěstí přeje připraveným. Ano, to skutečně platí a umění Školy Feng Ren Shui nám říká, že příprava na další období začíná právě ve fázi Kovu, která začíná v srpnu.

Není ještě čas na vytváření podrobných a detailních plánů pro rok 2024. Je to ale čas prvních úvah a prvotního zamyšlení se nad tím, co budeme příští rok potřebovat. Pečlivější příprava na rok 2024 nás čeká v říjnu, kdy přichází další Mezidobí Země, kdy budeme vytvářet své první plány na nový rok. Ale právě již nyní v srpnu bychom měli vše promýšlet s vědomím toho, že výsledky letošního roku budou startovací pozicí pro úspěch v roce 2024. A to bude rok opravdu významný. Bude vládnout Dřevěný Drak, což jsou velmi mocné a významné energie. A jak je ustát a využít je otázkou, kterou bychom se již měli pomalu začít zabývat právě nyní.

Představte si energie roku 2023 jako svoji zahrádku, kdy vše začíná pomalu klíčit. Tj. rodí se nová úroda – tedy naše budoucnost. A právě z těchto klíčků mají v roce 2024 vyrůst silné a zdravé rostliny, které posléze ponesou plody a jsou základem pro budoucí úrodu. Proto jsme také na přípravných seminářích na rok 2023 hovořili o tom, že je to rok budoucí prosperity. Pokud nám letos nic nevyklíčí, nebude ani budoucí úroda. Proto se snažte v srpnu začít přemýšlet o tom, jak své klíčky co nejlépe ochránit a připravit na další růst v roce 2024. Drak jim může dát opravdu hodně silnou energii, díky které můžete v dalších letech slavit bohatou úrodu.

Naučte se i vy využívat umění Feng Shui ve svém každodenním životě. Přihlaste se ke studiu Školy Feng Ren Shui – začíná 30.9. – vše o Škole FRS zde: https://skolafengrenshui.wordpress.com/feng-ren-shui-skola/