Vládu Opice bychom měli využít také co nejvíce pro posílení našich vztahů s partnery. Opice si ráda hraje a právě takovými hrátkami můžeme posílit energie vztahů.

Snažte se tedy v srpnu se svým partnerem dělat takové aktivity, které vás oba baví a které budete považovat za hru, zábavu. Hrátky to mohou být všeho druhu. Důležité je, abyste se při tom bavili oba. Bude-li to bavit jen vás a ne vašeho partnera, může naopak dojít k nepříjemným konfliktům. A Opice právě ví, jak v konfliktu vždy vyhrát, takže to rozhodně není příjemný soupeř.

Hry a hrátky by tedy měly energii vztahu posílit, ale měli bychom si také dávat pozor na to, abychom své vztahy nezhoršili. Opice totiž často myslí především sama na sebe a tak může mít tendence preferovat své zájmy nad zájmy partnera. To může vést ke konfliktům. Proto je důležité, abyste měli na paměti to, co váš partner má rád a to mu dopřát, ale také vědět, co mu vadí a do toho partnera určitě nenutit.

U Opice v rámci vztahů bychom měli být také opatrní na slovíčko MUSET. Opice má tendenci toto slovo nesnášet. A pokud Opici řekneme: to musíš udělat, tak většinou dosáhneme právě opačného efektu. Opice to velmi výrazně odmítne a ještě nám do dá jasně najevo. Takže tomuto slovíčku se snažte v rámci svých vztahů vyhýbat.

Naopak, Opice má ráda pocit, že si může dělat co chce, a jak chce. Pokut tedy budete svému partnerovi dávat možnost volby či určení toho co a jak dělat, mělo by to do vztahu přinést příjemnou energii.

https://skolafengrenshui.wordpress.com/feng-ren-shui-skola/