Leden je nejlepší měsíc pro přípravu na nadcházející nový rok. V lednu vládne tzv. Mezidobí Země a Buvol. To jsou energie, které nám umožňuji se zastavit, kontemplovat a přemýšlet o tom, jak dál a jak dosáhnout svých nových cílů.

Proto bychom si právě v lednu měli uvědomit, co nás v novém roce čeká, čeho chceme dosáhnout, jaké jsou naše vize, přání a sny. Tomu bychom měli v lednu věnovat co nejvíce svého času. Říká se, že pokud si v lednu vše správně nastavíme, máme 80% toho, co chceme v novém roce udělat, připraveno a zbylých 20% pak můžeme ladit v průběhu roku.

Rok 2024 bude určitě rokem významným. Jeho význam se nemusí projevit hned v průběhu tohoto roku, ale můžeme si ho uvědomit až posléze, tedy až v letech následujících. Rok Dřevěného Draka přinese mnoho nového a dodá tomu sílu, která se v dalších letech bude dále rozvíjet.

Udělejte si tedy v lednu čas, v klidu si sedněte na svém oblíbeném místě, kde se cítíte dobře, vnímáte sami sebe a začněte pomalu přemýšlet o tom, čeho chcete dosáhnout, jaké změny v životě jsou pro vás důležité a začněte si pomalu dávat dohromady skládanku svého života pro budoucnost. Nepřemýšlejte ale jen o tomto roce. Zahleďte se daleko více do budoucnosti. Rok Dřevěného Draka je o budoucím směřování, budoucích směrech, budoucích vizích apod.

Snad vám k tomu pomůže tento HAPPYWEEK SPECIÁL a přípravné semináře na rok 2024, které jsme pro vás připravili – viz výše.

Abychom správně „nastoupili“ do energií roku 2024 a mohli je maximálně využít, měli bychom tyto energie znát. Proto vás zveme na další přípravný seminář na rok 2024, kde se dozvíte, co nám rok 2024 přinese, co nám nabízí a na co si také dávat pozor. Každý z vás obdrží také tabulku své vlastní typologie, a prozradíme vám, jak energie Dřevěného Draka, který v roce 2024 vládne, ovlivní právě vás. Přihlaste se na skolafrs@gmail.com nebo na stránkách semináře: https://skolafengrenshui.wordpress.com/pripravny-seminar-na-rok-2024-rok-dreveneho-draka/