FENG SHUI PODNIKÁNÍ/KARIÉRY ÚNOR 2024:

Již není na co čekat. Na přípravu jsme měli času dost. Na nový rok 2024 jsme se mohli připravovat již od října a svůj plán dopilovat v lednu. Teď nás již čeká jeden jediné – VYKROČENÍ.

S vládou Tygra v únoru přichází realizace našich kroků, které jsme si pro tento rok naplánovali. Již není o čem přemýšlet. Je čas realizovat. S příchodem Tygra začíná růst síla Jangu, který znamená aktivitu – lépe řečeno proaktivitu. Proto bychom se měli v našem podnikání či kariéře skutečně začít aktivně zapojovat do pracovního procesu.

Nyní již není doba čekání. Je to doba akce. Začněte s plnou silou hned v únoru realizovat svůj plán. Začněte hned s prvním krokem, který jste si pro letošní rok naplánovali. A udělejte to razantně a s rozhodností. Nenechte nikoho na pochybách, že si jdete za svým snem.

Tygr se pohybuje skokem. A přesně tak bychom se v únoru měli pohybovat i my. Zaměřit se na svůj plán a skočit do jeho realizace. Není čas přemýšlet. Nad tím, co a jak budeme dělat jsme měli přemýšlet v lednu. Nyní je čas akce. Skok Tygra vás může posunout hned na začátku opravdu hodně dopředu. Jak se říká: dobrý start = 50% úspěchu. Tak toho co nejvíc využijte.

Tygr také umí mocně zařvat. I toho bychom měli využít v naší praxi. Dejte všem co nejsilněji najevo, čeho chcete dosáhnout a co pro to budete dělat. O svých úmyslech mluvte, využívejte komunikaci. Ta patří k energii Vody, která tzv. rodí Dřevo (tj. posiluje ho). A Tygr má dřevěnou energii, takže Voda = komunikace ho jen posílí.

Objednejte si praktického průvodce (video – záznam celého přípravného semináře na rok 2024 a 605stránkový e-book) jak co nejlépe využít sílu energií roku 2024 zde: https://skolafengrenshui.wordpress.com/video-seminar-rok-dreveneho-draka-2024/

Studujte Školu Feng Ren Shui. Vše o studiu ZDE: https://skolafengrenshui.wordpress.com/feng-ren-shui-skola/