Únor je první měsíc, kdy uděláme první krok do roku 2024. Dřevěný Drak nám začne vládnout 10.2. Krok by to měl být opravdu razantní, neboť ho bude určovat Tygr, který právě vládne únoru.

Energie Tygra jsou velmi razantní a mají zaručit to, že náš první krok bude opravdu rozhodný a pevný. Jen tak budeme schopni silné a mocné energie roku 2024 zvládnout. I proto jsme věnovali tolik času a energie přípravě na tento zajímavý rok, abychom měli co největší sebejistotu a sebevědomí a byli opravdu rozhodnutí udělat to, co jsme si naplánovali.

Pokud jste spolu s námi věnovali přípravě hodně energie, pak věřte, že se vám to skutečně v tomto roce vyplatí. Bude vládnout síla, kterou zvládneme pouze svojí pevností a schopností ji držet „na uzdě“.

Ovládnout sílu Dřevěného Draka není rozhodně jednoduché. Dá se to zvládnout jen opravdu pečlivou přípravou. Pokud jste si vytvořili pevný plán na celý rok, pak nyní stačí jen tento plán dodržovat. Nicméně se připravte na to, že Dřevěný Drak bude tento plán stále něčím narušovat a že ne všechny kroky, které jste si naplánovali, budete schopni dodržet na 100%. Dřevěný Drak bude mít tendence stále vše měnit a proto bude hrát velkou roli naše schopnost se adaptovat.

Změny budou přicházet a my na ně máme být připraveni. Každá změna přinese příležitost, ale také riziko. Jak příležitost využít a jak se vyhnout riziku jsme se učili na přípravných seminářích a hovořili jsme o tom na všech přednáškách.

Pokud jste neměli možnost se seminářů a přednášek zúčastnit, připravili jsme pro vás možnost stáhnout si VIDEO z přípravného semináře a 605stránkový ebook (formát PDF). Získáte tím praktický návod, jak co nejlépe energie zajímavého roku 2024 využít. Získáte také tabulky svých osobních energií (typologie osobnosti) a ve videu se dozvíte, jak byste měli své osobní energie využít vy a jak si nastavit své vlastní oblasti života tak, abyste si udrželi svoji životní rovnováhu. Díky tomu můžete využít energie roku 2024 na maximum a posílit svoji vlastní energii. VIDEO A EBOOK SI STÁHNĚTE ZDE: https://skolafengrenshui.wordpress.com/video-seminar-rok-dreveneho-draka-2024/