FENG SHUI HOJNOSTI A PROSPERITY ÚNOR 2024:

Rok 2024 pod vládnou Dřevěného Draka bude rokem příležitostí. Spojení Dřevěného Draka a kumulace Dřeva v roce 2024 přinese opravdu mnoho změn, rozmanitosti a tím pádem i mnoho různých možností. Ale ne vše, co nám rok nabídne se bude hodit pro naši cestu k cíli, který jsme si stanovili.

Než v únoru „vypustíte svého tygra z klece“, měli byste mít pevně stanovený cíl a také vědět, jak tohoto cíle chcete dosáhnout. Pokud máte jasnou vizi a představu jak ho dosáhnout, může vám silná a progresivní energie Tygra v únoru pomoc využít ty správné příležitosti a posunout se tak hned na začátku opravdu o velký kus kupředu.

Mějte proto svoji vizi stále na zřeteli a „vrhejte se“ silou Tygra jen po takových příležitostech, které vám pomohou vaší vize dosáhnout. Dívejte se hned od začátku pozorně kolem sebe a mějte přehled o tom, co se kolem vás děje. Pokud vám přijde do cesty dobrá příležitost, jak dosáhnout svého cíle, pak ji hned využijte. Tygr jedná rychle, razantně a své „kořisti“ nedá šanci. A tak ani vy nedejte příležitostem šanci vám uniknout.

Rok 2024 však bude přinášet mnoho různých příležitostí a mohou být i opravdu lákavé. Nenechte se ale zmást lákavostí. Důležité je vědět, čeho chcete dosáhnout, co je váš cíl a co vám bude pomáhat cíle dosáhnout. Využívat byste tedy měli opravdu jen těch příležitostí, které souvisí s vaším cílem a tyto příležitosti co nejlépe využít. Vše ostatní nechte být. Mohli byste se tak hned na začátku roku „rozpliznout“ a vaše energie se začnou tříštit. To by znamenalo, že se budete snažit silou Tygra „uštvat několik kořistí“ najednou a to většinou končí tím, že Tygr nakonec neuloví nic a bude jen vyčerpán.

Využijte tedy sílu Tygra pouze pro takové příležitosti, které souvisí s vaším cílem.

ŠKOLA FENG REN SHUI – www.jiricernak.cz