Jste zvyklí neustále pracovat a najednou se objevilo nečekané volno? Tolik jste si ho přáli a teď ale nevíte, co s ním? Máme pro vás tipy, jak ho strávit plnohodnotně, zábavně a s radostí. 

+ LENOŠENÍ

Po náročných dnech je tak slastné si zalenošit. Ne každý to ale umí. Rozložte si deku na balkón či na zahradu, vezměte knížku a čtěte si. Nebo jen tak sledujte, co se děje okolo a lelkujte. Je to skvělý čistič hlavy. A tělo si také odpočine.

+ DOBROVOLNIČENÍ

Nevydržíte bez aktivity? Jděte dobrovolničit. Uděláte něco pro své okolí a ještě vás bude hřát dobrý pocit. Můžete vyrazit sázet stromy, hrabat louky nebo si vyhledat jakoukoliv jinou charitu. 

+ VÝLET

Nemusíme hned odjíždět na dlouhou dovolenou do exotiky. Ani plánovat prodloužený víkend v luxusním rezortu. Stačí krátký výlet třeba jen po okolí. Vezměte rodinu, přátele a bavte se. Udělejte si piknik v přírodě. Bude vám fantasticky.

+ POHYB

Hybaj ven. Pohyb nás rozproudí, vyplaví endorfiny a my budeme veselejší. Sedněte na kolo, obujte inline brusle, vezměte psa, jděte plavat. Uděláte něco pro svou duši i postavu.

+ NĚCO NOVÉHO

Stále si říkáte, že byste měli na sobě zapracovat, ale pořád není kdy? Využijte volna a zajděte na nějaký zajímavý worksop, kurz, procházku vedenou historikem, naučte se něco nového, obohatí vás to.

+ DOPIS

Vzpomenete si, kdy jste naposledy napsali skutečný dopis nebo poslali pohled? Dnes už skoro ani neumíme psát rukou. Sedněte ke stolu, kupte hezký dopisní papír a napište svým přátelům. To bude překvapení, až jim přistane v dopisní schránce. A že to bude něco stát? Nu ano, ale stojí to za to. 

+ MASÁŽ

Jak báječné je oddat se rukám maséra, uvolnit tělo i mysl. Dnes si můžete vybrat z nepřeberného množství všelijakých masáží, které vás vynesou do nebes. 

+ KAVÁRNA

Patříte mezi „kavárenské povaleče“? Ale stále není čas? Vezměte někoho blízkého, usaďte se u lahodného moku, klidně si dopřejte pořádnou dávku šlehačky a nějaký ten dortík k tomu. Bez výčitek, prosím.

+ VAŘENÍ

Ať už jste doma sami nebo s partnerem, případně s celou rodinou, zkuste společně něco dobrého uvařit. Připravte si hostinu třeba ve formě švédského stolu. Děti to bude ohromně bavit. Zahrajte si na vyšší společnost, hezky se oblékněte a uzobávejte z rautu. 

+ NEWSPARK

Samozřejmě sledujte Newspark, který vám každý den přináší zásobu pozitivních zpráv. Pobavte se s námi a těšte se ze života. 

Jestli právě řešíte, že byste ještě měli umýt nádobí, vyluxovat nebo konečně uklidit skříň, pamatujte, že relaxace je důležitou součástí našeho života. A tak si na sebe udělejte čas. Však povinnosti neutečou.