FENG SHUI PODNIKÁNÍ/KARIÉRY 2024:

Síla Dřevěného Draka nás může velmi posunout v oblasti podnikání a kariéry. Je zde možnost zaměřit se na dlouhodobější vize a plány. Měli bychom uvažovat více strategicky a dlouhodobě. Uvědomit si, kam nová doba směřuje a jaké příležitosti nám přináší.

Abychom ale mohli tuto energii co nejlépe využít, měli bychom si nejprve jasně vymezit oblast našeho podnikání. Pokud budeme chtít být „všechno pro všechny“, pak nakonec budeme „nic pro nikoho“, tj. naše podnikání či kariéra se jen „rozplizne“ a bude směřovat spíše k zániku než k prosperitě.

Abychom se dobře dokázali vymezit měli bychom mít definované své dlouhodobé strategické cíle. A s tím nám Dřevěný Drak dokáže velmi dobře pomoci. Měli bychom tedy toho maximálně využít.

V oblasti podnikání a kariéry se v roce 2024 nachází tzv. Letící hvězda 8. Její energie jsou definovány trigramem Hora a je spojena s energií Země a energií Buvola. Zjednodušeně řečeno nám tato energie umožňuje přijít na to, jakou cestu zvolit, abychom se dostali do cíle, tj. která cesta povede k naplnění našich vizí a cílů. Proto bychom se letos opravdu měli zamyslet nad tím, co je naším dlouhodobým cílem, jakým směrem se máme vydat a jakou cestu k tomu máme zvolit.

V oblasti podnikání a kariéry uvažujte v roce 2024 opravdu dlouhodobě. Ten, kdo bude mít jasno ve své dlouhodobé vizi, ve svém dlouhodobém směřování, bude nakonec vítěz. Ti, kteří budou jednat pouze ze dne na den, dlouho nevydrží a jejich cesta skončí velmi brzy.

Při směřování svého podnikání a kariéry tedy uvažujte dlouhodobě a jasně si vymezte sféru svého působení. Až po té se na tuto cestu vydejte. Nebuďte při rozhodování zbrklí. Hora, Země i Buvol chce svůj čas. Pokud tomu dáte dostatek času, pak maximálně využijete síly Dřevěného Draka.

Škola Feng Ren Shui: www.jiricernak.cz