OSLAVTE CELOROČNÍ ÚSPĚCHY SVÉ FIRMY ČI SVÉ KARIÉRY

V listopadu se nacházíme v poslední etapě cyklu energií roku 2023. Vládnou opravdu velmi pomalé a nízké energie Jinu. Jang je velmi slabý a proto není vhodné se pouštět do žádných velkých a náročných aktivit. Museli bychom do těchto aktivit vložit příliš mnoho své vlastní energie, což by nás vyčerpalo a navíc není vůbec jisté, zda-li tyto aktivity budou v budoucnosti dále fungovat.

Představte si energii listopadu jako ledničku či mrazák. Ledničku a mrazák využíváme k uchování energií – abychom jídlo mohli využít v budoucnosti. Často také říkáme, že něco uložíme „k ledu“. A přesně to bychom měli v oblasti podnikání udělat i my v listopadu. Pokud tedy máte něco nového, co byste chtěli realizovat, nechte to v listopadu být a počkejte s tím na příhodnější období v dalších měsících.

Naopak využijte energie Vepře v listopadu k tomu, abyste si maximálně užili úspěchů letošního roku. Zaměřte se právě na úspěchy a ty v tomto měsíci co nejvíce zdůrazněte. Je lepší končit pozitivně – tj. dařilo se nám, než negativně. Protože s touto pozitivní energií pak budete vstupovat do nového roku a to vám přinese velmi silné energie na rychlý start.

V listopadu je tak vhodné využít energie k uspořádání různých firemních akcí, kde se „pochlubíte“ dobrými výsledky letošního roku. Zdůrazněte při tom také ty, kteří se o tyto úspěchy co nejvíce zasloužili a řádně je odměňte.

Vepř má rád hojnost a právě ten pocit, že se daří. Proto toho využijte v listopadu také k rozdávání zvláštních odměn těm, kteří se zasloužili o celkový úspěch vaší firmy. Také všem poděkujte a to nejen svým zaměstnancům, ale také dodavatelům, klientům, protože i oni jsou zdrojem vašeho úspěchu a za to jim všem patří váš dík. A právě v období Vepře vaše poděkovaní určitě velmi ocení a budou si ho vážit.