Přesně 21.11. ve 23:00 se probudí energie Dřevěného Draka, který nám bude vládnout v roce 2024. Přesně v tuto hodinu bude vládnout dvojitá Krysa – bude vládnout v dvojhodině mezi 23:00 a 1:00 také celému měsíci, který v tuto hodinu začne. Oficiálně však svoji vládu Dřevěný Drak převezme 10. února 2024. Tj. dnes se stává vládcem, ale korunovace proběhne 10. února.

Jak jsme již zdůrazňovali v přípravném semináři na rok 2024 (další proběhne 14.1. 2024 – přihlásit se můžete na skolafrs@gmail.com nebo na stránkách semináře https://skolafengrenshui.wordpress.com/pripravny-seminar-na-rok-2024-rok-dreveneho-draka/) bude to rok velmi významný. Přinese mnoho příležitostí a hodně síly k tomu, abychom jich co nejlépe využili. Díky schopnosti Draka létat také budeme mít možnost vidět více do budoucnosti (tzv. za horizont) a zvolit si ten nejlepší směr pro naši budoucnost. Budou vládnout energie síly a moci, které by nám měly pomoct dosahovat i velkých a ambiciózních cílů, maximalizovat svůj potenciál a co nejvíce expandovat, rozvíjet se.

Spolu s Dřevěným Drakem budou ale také vládnout silné energie Dřeva, které mohou přinášet chaos a zmatek. Tím, že bude vládnout velká převaha jen jednoho elementu/fáze (Dřeva), může dojít k velké nerovnováze. Na přípravném semináři jsme si vysvětlovali, že ji bychom ji měli vyrovnávat pomocí elementu Kovu.

Nemusíte tedy čekat na oficiální „korunovaci“ Dřevěného Draka a jeho první energie můžete začít využívat již nyní, kdy začíná nový cyklus nového roku.

Škola Feng Rens Shui: www.jiricernak.cz