V říjnu nám vládne velmi silný a pevný kovový Pes. A věřte, že kovové energie budeme příští rok opravdu potřebovat. Proto bychom měli pevnost kovového Psa v říjnu využít opravdu na maximum.

V roce 2024 nám bude vládnout Dřevěný Drak a k tomu navíc i dřevěná Letící hvězda 3. Budeme tak pod vlivem velmi silného, tzv. celistvého Dřeva (bude vládnout jangové i jinové Dřevo). Budou to velmi silné a možná i těžko předvídatelné energie. Drak jim navíc dodá velkou sílu a moc, takže zvládnout takto silné Dřevo nebude opravdu jednoduché (představte si, že máte najednou hlídat kupu různě starých dětí J). Abychom to zvládli, musíme využít energii Kovu, která může působení Dřeva kontrolovat a korigovat. A jednou z hlavních schopností kovového Psa je kontrola.

Co můžeme očekávat od roku 2024 si povíme na přípravném semináři, který se koná 15.10. Přihlásit se můžete na skolafrs@gmail.com nebo na stránkách semináře https://skolafengrenshui.wordpress.com/pripravny-seminar-na-rok-2024-rok-dreveneho-draka/ Seminář se koná online na platformě Zoom.

Abychom sílu a Dřeva a Dřevěného Draka zvládli co nejlépe, měli bychom si již nyní v říjnu připravit základy pro náš plán na rok 2024. Přípravu plánu bychom měli začít kontrolou toho, jak na tom opravdu jsme. Zkontrolujte si pečlivě (Kov potřebuje detail) výsledky letošního roku, abyste věděli, co vše budete mít pro příští rok k dispozici. Ujistěte se, že vše stojí na reálných základech. Příští rok může být „bohatý“ na nečekaná „překvápka“. Proto je důležité, abyste měli vše pod co největší kontrolou, aby vás různá překvapení nezaskočila nepřipravené.

Ujistěte se také, že vám správně fungují všechny systémy, že máte dobře nastavená pravidla pro různé činnosti, že vám funguje všechno vybavení.

Kontrolou se také ujistěte, že vše důležité máte řádně zabezpečené. Zkontrolujte si různé smlouvy, pojistky, prostě vše, co vás chrání před újmou.

Čím pevnější a připravenější vstoupíte do roku 2024, tím lépe zvládnete jeho sílu, ráznost a že vás žádné překvapení nezaskočí.

Zkontrolujte si také své finance, své účty, svoji hotovost, své investice a ujistěte se, že vše máte dobře ochráněno a zabezpečeno proti případné ztrátě.

Škola Feng Ren Shui: www.jiricernak.cz