Pokud podnikáte, nebo využíváte umění Feng Shui pro budování své kariéry, pak byste měli v srpnu co nejvíce využít chytrosti Opice, která v srpnu vládne. Měla by vám pomoci v chytrém rozhodování o tom, co udělat, abyste si zajistili co nejlepší výsledky v tomto roce.

V červenci jste si měli udělat jasný obrázek o tom, co a jak se vám letos daří či nedaří, jaká je vaše realistická situace a co vše vás ještě čeká do konce tohoto roku. Nyní s vládou Opice byste si měli udělat detailní plán pro to, abyste své výsledky co nejvíce vylepšili.

Tento plán by měl být co nejvíce detailní, po jednotlivých krocích. Tyto kroky by měly být lineární. Tj. co bude první krok, co bude druhý krok atd. Čím detailnější plán si vytvoříte, tím jednodušší bude jeho realizace a zajistí vám opravdu dobré výsledky.

V srpnu přicházejí energie Kovu a k nim patří i energie lineárního času. Čas tak může být opravdu velmi dobrým a spolehlivým pomocníkem při vašich aktivitách. Proto si pro každý krok ve svém plánu dejte přesný termín, kdy tento krok uděláte a do kdy ho máte splnit. Kov tzv. „rodí“ Vodu a to je cesta. Takže Kov vám pomůže posouvat se po vaší cestě vpřed k cíli.

Při zpracování plánu na druhou polovinu roku nezapomínejte na rok 2024. Tj. snažte se myslet na to, jak letošní výsledky můžete využít k úspěchu i v roce 2024, který může být právě pro podnikání velmi významný.